Logga komponerad av...

Välkommen till vår hemsida !

Vi lever på en vacker kula.Den skall vi vara rädda om. O vägarna fixar gärna...

:-)

klart.se

 

Detta har hänt...

 

25/3 -17

Inser att ja måste ge lite kompletterande info.

Mycket handlar om min trötthet nedan. Jag kan inte med säkerhet säga vad den beror på, men jag vaccinerades med Panemrix mot svininfluensan 2010, och efter det för jag en ständig kamp mot tröttheten. Jag har gått igenom ett otal prover och test, och man har inte funnit någon annan trolig orsak. Så mitt liv fungerar några dagar i taget numer. Sen måste jag vila.

/ Bengt

 

Anno 2017-03-01

Sorgligt nog ligger nu även min FB i ruiner. 6/10-16 skrev jag mitt sista inlägg. ..

Vintern har varit min jobbigste hittills, men än är ja inte riktigt dö. Börjat tänka i nya banor. Vill jobba med nåt som inte är lika fysiskt krävande. Tanken har ja haft ganska länge, men nu har jag äntligen lyckats komma till skott. ..

Vill försöka jobba som Street View fotograf för Google Maps. Men ja ä ju ingen Fotograf..., ja är bara en trött stenkrossare. Men Fota har jag alltid brunnit för !

Tidigare visades bara vägar med Googles häftiga panoramabilder, för utrustningen som krävdes var både svindyr och klumpig. Men utvecklingen har rusat fram på området. O där ser ja nu en chans att nischa in mig som sådan fotograf, och inrikta mig på företagspresentationer. För jag har äntligen fått en bekräftelse på att jag får försöka jobba som en "Betrodd" eller "Trusted" av Google, eftersom mina bilder av dom blivit godkända.

Så glad för det ! Hoppas ni oxå gillar dom ! :-)

Klicka på mig ! :-D

 

 

2013-12-03

ÄNTLIGEN UPPDATERAR JA SIDAN !

Som ni sett har inget hänt här dom senaste åren. Och inte bara här...

 

Jag har blivit så trött så jag knappt klarar jobba längre. 2011-2012 stod därför krossarna helt stilla. Nu 2013 har jag försökt krossa igen. De som vill veta som händer kring mig numer, hänvisar jag till Facebook.

https://www.facebook.com/bengt.viklund

Väl mött där ! :-)

/ Bengt